Terapi – Ung

Terapi lyder meget voldsomt, men hvis du er ung kan der være så mange ting, som man går og bøvler med, som man kan få et stort udbytte af at snakke med en terapeut om.

Måske har man mistet noget af modet på livet. Eller måske er det alle de mange muligheder, man skal vælge imellem, som presser.

Jeg taler ofte med unge om relationer – f.eks. forholdet til forældre, venner, kæreste eller det at være sammen med andre i større fællesskaber. Jeg taler ofte også om følelser som usikkerhed, pligtfølelse, selvværd, tristhed, skam, angst, depression, overgreb, seksualitet, ensomhed osv. Nogle gange ved man ikke engang selv helt, hvad der er galt, men man kan bare mærke, at man ikke er den glade udgave af sig selv, som man måske var engang.

Terapi kan hjælpe dig til at få et større kendskab til, hvem du er, hvad der har gjort dig til den du er, og hjælpe dig til at mærke, hvad der er vigtigt for dig, så du ved, hvilke veje der er betydningsfulde for dig at gå ad, hvilke relationer der er vigtige for dig, og hvor du er på vej hen.

Jeg har arbejdet professionelt med unge hele mit arbejdsliv og kan tilbyde et fortroligt samtalerum fri for krav og løftede pegefingre, og hvor der er nysgerrighed på det, som er vigtigt for dig.